20100809

Crisis de bon mati i solucions mobils

8:10 - Poblenou - al agafar el metro a Poblenou reviso el correu amb la Palm Pixi Plus, me'n adono que tinc molts correus d'alerta de ipsojobs.com, sembla que ha caigut durant la nit.

8:11 - Llacuna - em connecto amb el navegador de la Pixi a ipsojobs, la home sembla estar bé, pero a l'entrar a una ciutat em dona error "Error 28 from storage engine"

8:12 - Bogatell - Busco a google amb la Pixi sobre aquest error, el tercer resultat parla de que es un problema d'espai a disc, el /tmp o el directori de dades. Panic! em fa vergonya treure el portatil dins del vagó i fer un wifi hotspot amb la Pixi tirant del 3G, si, no quedaria gaire bé...

8:15 - Jaume I - m'enrecordo que porto la palm Centro carregada a la bossa del portatil, eureka, allà tinc un SSH i puc connectar-me via 3G, al lio

8:17 - Urquinaona - Posso el pin de la tarjeta replicada de la Centro, em connecto per SSH via 3G amb un terminal amb lletra minuscula al server de ipsojobs:
df -k
# uff, el /tmp esta full,
cd /tmp
ls -ltr
# hi ha un fitxer de log gran que s'esta menjant l'espai
cat /dev/null > gpoints.log
# reiniciarem el mysql
/etc/init.d/mysql restart

8:20 - Passeig de gracia - En paral.lel miro amb la Pixi si tot torna a funcionar amb el browser, entrant a una ciutat, PAM, funciona.

Ja puc arribar a la feina i fer coses, la crisi ha passat

2 comentarios:

Toni Tassani dijo...

Mola! Molt grafic! Llastima que no vagis a comissio de Palm. Que desaprofitat... TT

Agustí Pons dijo...

Si que es llastima, si, amb la pasta que em gasto :(