20070908

Avui arranca IPSOJOBS, un nou concepte de borsa de treball on-lineAvui arranca IPSOJOBS un projecte intern d'Omatech que esdevindrà el líder en el mercat (poc explorat) de les feines urgents.

IPSOJOBS, te una orientació clarament global, inicialment traduït l'interface en català, castellà, anglés, xines i japones, permet introduïr o cercar ofertes de feina a Barcelona, Girona, Kyoto, Madrid, New York i Shanghai.El creixement de la web l'estem basant en el que jo anomeno "Greedy Grow" que es basa en que la gent que vol guanyar diners gestionant una bossa de treball IPSOJOBS a la seva ciutat o area pot guanyar d'un 50% a un 100% de la publicitat generada pel seu "IPSOJOBS site", nomes cal que ens possem en contacte i ens doni les seves dades i el seu codi d'adsense de google, per més informació

2 comentarios:

Laura dijo...

Uo! Em va explicar la idea la Glòria i em va semblar genial! Ets un crack! amb aquesta cara que fas no ho sembles! jajaja Ara de debò, em sembla l'hòstia. I més em sembla que hagis pogut desenvolupar ideees com aquesta en la teva pròpia empresa. Ets un home realitzat i t'envejo molt. Asquerós!! Per cert, puc fer-me d'or administrant... no sé, la bossa d'Aruba?

Laura dijo...

Per cert, que soc la Laura Crespo, la que té tatuat al braç "Mundo Deportivo" i ara no se'l pot treure. Merda! per què no m'ho vaig fer amb henna????