20061030

El límit de la decencia en un tall de pastís

El Mexicano de Villaroel es conegut per que es menja molt bé, però també té els seus defectes...


  • Si et demanes qualsevol cosa fora del menú, una Coronita, un tallat o el que sigui, ves en compte, et clavaran.

  • Si hi vas durant l'agost, vigila, no tenen menú, pots sortir escaldat pel preu de la carta.

  • Els postres tenen unes proporcions ridícules.Sobre l'ultim punt l'altre dia se'm va acudir, on és el límit de la legalitat en el tamany d'un tros de pastís per exemple ?


Tall de pastís amb la punta doblegada
friky foto


Tall de pastís al límit de la legalitat
friky foto

Aquí tenim les fotos que defineixen per mi el limit de la decència alhora de fer un tall de pastís en un restaurant, la norma es:

Fer el tall prou gran perquè la punta del pastís no caigui cap els costats !

Esta clar que aquesta norma es pot contravenir de mil maneres, congelant el pastís etc, però en el cas de la fotografia, quatre persones vem demanar pastís i nomes el meu (afortunat que es un) no tenia la punta doblegada, casualitat ?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquesta vegada Agustí t'has superat. T'imagino fent la foto al tall de partís mentre filosofaves sobre el tema. Genial. Per cert tinc el teu bloc al meu lector d'RSS i et llegeixo sempre. Moltes felicitats. Sempre es bona aquesta mirada desenfadada a la realitat quotidiana, tan plena de frikisme.

Un ex company de Sony (Xavi)

Agusti Pons dijo...

Valencia ?

com va tot ?

shysh dijo...

Friky, no saps que ho fan pel be de la teva salut? Massa pastís després dels jalapeños et podria provocar un xoc anafilàctic i acabar al Clínic en una camilla a qualsevol passadís. hehe. I els talls són tan prims perquè els del restaurant s'han apuntat a la campanya "Anti obesitat".
Abusaria de la teva confiança demanant-te el teu mail per ferte unes quantes preguntes sobre com pujar arxius flash al blog? i sobre com fer una llista de blogs en el meu perfil?
I estarás content que he vist un poster de Ms John Soda que venen a tocar.O m'equivoco?
Shysh