20040614

La paranoia definitiva, el geocaching

Ja fa dies vaig veure una noticia sobre el geocaching, investigant (2 minuts de google) vaig veure que era un nou sport per geeks que s'estava tornant molt popular.

Es tracta de quedar amb els amiguets (tots frikies, per suposat) i anar a jugar amb el GPS.

Per exemple, es poden muntar dos equips i cadascun d'ells amaga objectes que l'altre ha de trobar. Després d'amagar els objectes, es junten els dos equips i s'intercanvien les coordinades dels objectes amagats.

Evidentment el joc consisteix en trobar els objectes amagats pels altres.

Fins i tot per incrementar el grau de frikydessa es poden muntar els equips depenent del dispositiu que es té, en aquest link d'exemple que he posat es així i els dos equips son els de Garmin i els de Magellan !

Esperem que aquesta distinció de marques de dispositius no siguin la causa de ruptura en el si de cap friky-family ;)

Bé, haureu detectat una fina ironia, no és més que enveja, ja que no posseeixo cap dispositiu GPS encara que m'encantaria. Com a bon PALMero jo em decantaria pel Garmin iQUE 3600 i per tant estaria a l'equip Garmin !

1 comentario:

GPS Systems dijo...

I just came across your blog and wanted to drop you a note telling you how impressed I was with the information you have posted here.
I also have a web site & blog about model leupold vx ii vx iii mark iv scope now shipped ups free gps and navigation so I know what I'm talking about when I say your site is top-notch! Keep up the great work!