20080923

CODERS KARMA



Avui hem solucionat un bug de la editora "hard candy cms 2.8", es tracta que al guardar les imatges, calculem la seva mida amb el GD (width i height en pixels). Per enmagatzemar els valors, vaig fer servir la columna num_val que era una columna "float" que no es feia servir en aquest cas.

La idea era guardar el width com part entera i el height com a part decimal, MOOOOOOOOOOOOOOOOC, error !

Si tenim un tamany de 400x400 pixels per exemple, el cabron del mysql enmagatzema 400.4 en contes de 400.400 !

Això demostra que com jo sempre dic, el KARMA DELS PROGRAMADORS pasa factura.

Repetiu amb mi: No utilitzaré mai un camp de base de dades per un altre us pel qual no estigui dissenyat (i menys si es un float)

Finalment m'he vist obligat a crear un nou camp img_info a la taula de valors de la editora que s'utilitzarà només en valors de tipus (I)mage.

BON KARMA a tothom i bona Mercè

Predicció de línies argumentals de GH10




Gema Zafra, la "casada", esta claríssim que l'han ficat allà amb el seu marit perquè tots els "six-pack" (aka "tauleta de xocolata") de la casa vagin a per ella com llops assedegats i provoquin una ruptura matrimonial en directe.

Morbo de la situació:

- El seu marit Carlos Fernández, el "dormilón" aficionat a les "consoles" i amb un treball manual no es rival contra el "Asesor financiero" (ara tampoc es que sigui una gran feina, jaja) o contra el "feriante" que te una feina exòtica i excitant (recordeu "la lei del feriante dels simpson?)

- Per acabar-ho d'adobar no poden dir que estan casats, o sigui, que la veda estarà oberta pels nois més guaperes de GH10

- S'ha de reconèixer que la noia esta força bé.

No cal dir que un altre línia argumental que es vol seguir aquest any es la del "gay que sortirà del armari en directe" (Javier Palomares), potser amb el marit de la Gema, que estarà "despechado" per la seva ruptura ?

De moment avui ja em perdre la "gala" perquè vaig a veure Pumuki, Russian Red i The Long Winters al BAM, ja m'ho explicareu !

20080919

A ningú li passa aixó?

Avui m'he decidit a reportar un bug de Google Analytics, com pot ser que sempre que tinc el firefox minimitzat amb el google analytics vegi aixó a la meva barra de tasques ?


Senyors product managers, s'ha d'arreglar aquest tema !

:)

Per ser cercable, he de ficar el texte i no ser subtíl

"Dashboard - Google Anal..."

20080906

Reflexions matinals, IBM -> Microsoft -> Google


Aquest matí he pensat que la "empresa top" en informàtica, primer va ser IBM i va venir Microsoft i li va pendre sense vendre ni una sola peça de hardware i ara es veu a venir que Google li arrebatarà el lloc a Microsoft sense vendre una sola peça de software.

Quin serà el següent pas ? Haurem d'esperar 20 anys probablement :)

Paradigm Shift !

20080903

S'estrena google chrome


Aquest matí m'he descarregat el google chrome i la veritat es que te bona pinta.

Fa uns quatre anys, quan firefox encara era novetat hi havia molts rumors sobre el llançament de un navegador de google per obrir una nova "Browser Wars"

Després de molt de temps sense rumors (o com a mínim jo no m'he enterat) i d'estar finançant el projecte firefox durant anys (i amb una ampliació del suport fins al 2011) ara google es despenja amb un nou navegador.

De moment he vist que les webs d'omatech es veuen correctament, encara que de ben segur surten incompatibilitats i hacks, que si el Acid test esto que si el Acid test lo otro.



M'ha agradat que al obrir un nou tab surtin les webs més accedides, però encara li falta bastant en quant a velocitat de renderitzat de la pàgina (dona la sensació que ha d'esperar a tenir tota la plana per mostrar alguna cosa)

De totes formes, si això resta popularitat al maleit IE6, es benvingut.

PD: Escrit desde google chrome