20060428


Torrente momificat
friky foto

La noticia sencera esta aquí

20060427

Mr. Qwerty


Ai, si Mr. Qwerty levantara la cabeza...
friky foto

Cada vegada flipo més amb la incompetència de la gent.

Ja se que el Novatec de La Vanguardia (pag. 7 del 25/04/2006) on va apareixer aquesta "peça informativa" es una revisteta purament promocional, però això no vol dir que agafis a 4 becaris de redacció o fins i tot, i encara pitjor, que contractis recursos externs per fer-te una cutrada com aquesta.

A veure, Mr. Qwerty no va existir mai, pels que no ho sapigueu qwerty simplement son les primeres 6 lletres que te la disposicio de teclat més estesa al món occidental avui en dia. El tio que va inventar la màquina d'escriure ni de conya es deia Qwerty, vaja, jo no conec cap puto Qwerty, i vosaltres ?

Per mes informació veure Qwerty a la wikipedia

A part, tampoc té desperdici el "puediéndose utilizar" i que tampoc indica si la conexió inalambrica es via bluetooth o com ?

Per no dir que aixo no es una noticia, ja que la invenció d'aquest "teclado electrónico" es de fa més d'un any.

Si voleu veure gadgets aneu al xataka i no us entretingueu amb el novatec.

Aquí reprodueixo aquesta "perla" informativa:

UN TECLADO DE CIENCIA FICCIÓN

Si Qwerty levantara la cabeza no podría creer hasta dónde ha llegado el teclado de máquinas de escribir que el mismo creó. Este teclado electrónico detecta el movimiento de los dedos y se proyecta sobre cualquier superficie plana, puediéndose utilizar tanto en lugares iluminados como en la oscuridad. Permite conexiones al teléfono móvil, a la Pocket PC o a la PDA.

20060420

Cartells de Costa Rica

Repassant les fotos que tinc del viatge a Costa Rica, he vist que puc fer una selecció friky amb el monogràfic "Cartells divertits", aquí els teniu !


Cartell al poble de Tortuguero. EL CONSUMO DE LAS DROGAS TE MATA
friky foto


Cartell a Tortuguero. La cervesa IMPERIAL es la més famosa de Costa Rica, a mi em recorda a la Estrella.
friky foto



No es veu molt però el cartell posa. No se permiten escenas amorosas Atte: LA GERENCIA.
friky foto



Zoom del cartell. Aquest el vem trobar de cami a la zona d'Arenal, en un bar de carretera.
friky foto



A la guixeta per vendre els tickets del "Museo Nacional" vem trobar aquest bonic cartell de ceràmica (Boletería), es una de les paraules que ens va fer gracia com Buseta="Minivan" o Bejuco=Heura (Enredadera)
friky foto


ALTO, allà com a mínim son coherents, si diem "Ceda el paso", perquè no diem ALTO en lloc de STOP ??? Ells ho fan. Aquesta esta presa aprop del "Museo Nacional" però evidentment esta ple de cartells de ALTO per tota Costa Rica...
friky foto



I per ultim una foto amb un lloc que organitzaven tours (tancat). I que els tios havien posat el logo del meu "estimat" Internet Exploder.
friky foto

20060419

Profesor DIBA

Bueno, això ja es cachondeo, qui cony picarà amb aquest flyers auto generats ???


Un altreeeeeee
friky foto

Profesor Diba
AYUDA A RESOLVER DIVERSOS PROBLEMAS
CON RAPIDEZ Y GARANTIA

El maestro chaman africano, gran medium espiritual mágico, con poderes naturales. 20 años de experiencia en todos los campos de la alta magia africana. Ayuda a resolver todo tipo de problemas y dificultades por difíciles que sean. Enfermedades crónicas de droga y tabaco. Cualquier problema matrimonial, recuperar la pareja y atraer a personas queridas, Impotencia sexual, amor, negocios judiciales, suerte. Quitar hechizos, depresión y protecciones. Vida familiar. Mantener puesto de trabajo, atraer clientes.
Cualquier otra dificultad que tenga en el amor lo soluciona inmediatamente con resultados positivos y 100% garantizados en 3 a 7 días como máximo.
TODOS LOS DÍAS DE 8 A 22 H.

20060413

Invasió de flyers

Estan inundant els nostres carrers tota una serie de flyers que prometen cures miraculoses, aixó no es més que una moda importada de França, podeu accedir a un generador de flyers aquí

Aquests dos son les ultimes adquisicions:



friky foto

PROFESOR MADY

AYUDA A RESOLVER DIVERSOS PROBLEMAS CON RAPIDEZ Y GARANTIA


El maestro chaman africano, gran medium espiritual mágico, con poderes naturales. 20 años de experiencia en todos los campos de la alta magia africana. Ayuda a resolver todo tipo de problemas y dificultades por difíciles que sean. Enfermedades crónicas de droga y tabaco. Cualquier problema matrimonial, recuperar la pareja y atraer a personas queridas. Impotencia sexual, amor, negocios judiciales, suerte. Quitar hechizos, depresión y protecciones. Vida familiar. Mantener el puesto de trabajo, atraer clientes. Cualquier otra dificultad que tenga en el amor lo soluciona inmediatamente con resultados positivos y 100% garantizados en 3 a 7 días como máximo. TODOS LOS DÍAS DE 8 a 22 H.



friky foto

PROFESOR TADU

GRAN ILUSTRE VIDENTE MÁGICO INTERNACIONAL

SOLUCIONA TODO TIPO DE PROBLEMAS: AMOR, ENFERMEDADES, RECUPERACIÓN DE PAREJA


Con experiencia y gracias a sus poderes naturales, resuelve todo tipo de problemas por difícil que sea en 7 días, con resultados garantizados al 100%. Rapidez, eficacia y garantía. Le ayuda en la resolución de problemas de matrimonio; trabajo; negocio; enfermedades de origen desconocido; recuperación de pareja; atraer a personas queridas; quitar hechizos; mal de ojo. Problemas judiciales; suerte en la vida; romper ligaduras; impotencia sexual.

No hay problema sin solución
Recibe todos los días de 8:00 a 22:00

20060412

Bugs de Costa Rica

Avui penjo algunes de les fotos més xules de Costa Rica, en concret he fet una selecció dels bugs més guapos que em vaig anar trobant.

Primer tenim un bug que varem trobar a Suerre el primer dia, mentre esmorçavem, era d'un tamany considerable, aproximadament 3 vegades una "cucaracha casera".


peaso bug !
friky foto


Cetus GPS Suerre.gpx
<?xml version="1.0"?>
<gpx version="1.0" creator="Cetus GPS 1.1">
<wpt lat="10.2175533" lon="-83.7806050">
<ele>297.30</ele>
<time>2006-03-25T14:50:03.000Z</time>
<name>Suerre</name>
<desc>Suerre Fotos Bitxo etc. (Sue Ellen)</desc>
<fix>3d</fix>
<sat>4</sat>
<hdop>1.6</hdop>
</wpt>
</gpx>



Aquest era el camí que portava a les cabanes al resort "Pachira Lodge" de Tortuguero, van posar un cartell perquè si algu trepitjava fora del camí podia ser menjat per "La Marabunta". Fixeu-vos en el foradet de l'esquerra del cartell, es una entrada al formiguer.


OJU amb les formigues
friky foto

Estaba tot ple de libèl·lules, aquesta en concret va posar per nosaltres, estava al "Pachira Lodge" just al costat de la nostre cabana.


libèl·lula mega artística
friky foto


<?xml version="1.0"?>
<gpx version="1.0" creator="Cetus GPS 1.1">
<wpt lat="10.5493400" lon="-83.5104967">
<ele>10.40</ele>
<time>2006-03-25T21:06:28.000Z</time>
<name>Pachira Lodge</name>
<desc>Pachira Lodge als Canals de Tortuguero</desc>
<fix>3d</fix>
<sat>6</sat>
<hdop>1.6</hdop>
</wpt>
</gpx>


Aquest escarabat toro (crec que es diu així) el portaven com a mascota uns nens al embarcador de Tortuguero, així amb l'excusa de la foto aconseguien alguna propineta :) Tenien com 5 o 6 escarabats així de besties per allà i quan arribava una barca els agafaven i els ensenyaven als turistes. No eren facils de treure de les branques, s'arrapaven com una mala cosa !



super escarbat, bugs com aquests ja no s'en troben !
friky foto


<?xml version="1.0"?>
<gpx version="1.0" creator="Cetus GPS 1.1">
<wpt lat="10.2887300" lon="-83.3578550">
<ele>11.40</ele>
<time>2006-03-25T16:51:30.000Z</time>
<name>Embarcadero</name>
<desc>Embarcadero cap a Tortugero</desc>
<fix>3d</fix>
<sat>5</sat>
<hdop>1.6</hdop>
</wpt>
</gpx>

20060411

PROFESOR SANASSY


Els flyers cada vegada molen mes
friky foto

Aquest flyer li han donat al Jordi al Metro. IM-PRESSIONAAAAAAANTEEEEEE !!!

------------

Por su experiencia y seriedad por su poder rapido demostrado en todos los ambitos, para ayudarles en todos sus problemas familiares, incluso situaciones desesperadas, posee un gran poder africano, provoca, atrae fuerzas a tus vidas, en resumen todo tipo de artes ocultas, ver a sus enemigos de rodillas, mejorar tu social y financiera. Desintegra a los demonios del infierno, gracias a su asombroso secreto tu pareja estara a tus pies, puedo conseguirte pareja rapido, si no la tienes.

RESULTADO EN 5 DIAS 100% GARANTIZADO

20060407

Viatge a Costa Rica "PURA VIDA"

Aquestes dues ultimes setmanes he estat de vacances, hem aprofitat per fer una ruta per Costa Rica, un país espectacular, en el mapa podreu veure les zones que vem visitar, a la part del Carib, vem anar a la reserva natural de Tortuguero, i a la zona del Pacífic varem estar a un resort que es diu "Playa Langosta" de Barceló, a la zona de Tamarindo. Addicionalment varem anar a la capital, San José i a la zona del volcà Arenal, que ens va decebre una mica perquè el temps no ens va acompanyar.


Mapa dels llocs que visitam
friky foto

Durant uns dies aniré pujant tota la serie de fotos més frikys que vaig fer al viatge, avui començo amb el tema "El monopoli de ConAir", no es que el hi moli molt la peli "Convictos en el aire" sinó que a tots els hotels, resorts etc. que varem anar TOTS absolutament tots tenien el mateix assecador de cabell, el CONAIR !


ConAir power
friky foto


Detall del asecador de cabells ConAir
friky foto