20060223

La galeta perfecte


La meva galeta perfecte i una amiga
friky foto

És absurd pensar que durant aquestes últimes setmanes no m'ha passat res digne de friky-menció, peró es clar, treballant jornades de 12 i fins i tot 14 hores, i alguns dies estant despert 36 hores seguides, doncs a un no li queden forces d'escriure ni un míser pensament.

Durant aquestes setmanes he estat migrant uns servidors de més de 5 anys, uns Sun Enterprise 450 i 250 amb Sparcs II que em portaven de corcoll de feia anys.

Per fi hem instal.lat uns servidors com Déu mana amb Red Hat i Intel Xeons, uns maquinons, vaja. I a un preu ridícul comparat amb el que ens van costar els Sun (bé, jo no hi era, però m'ho imagino)

Just abans de fer la migració varem fer aquesta foto anomenada "La galeta perfecte" (gràcies Oriol i P910i), es una galeta del tipus "Biocentury amb yogurth i xocolata" però amb la característica de que a dues puntes li van caure dos trossets de xocolata, INAUDIT. Reconec, com em va dir la Eva, que la galeta perfecte encara no la he trobat, perquè hauria de tenir, per anar bé, les quatre puntes marcades amb quatre trossos de xocolata, però bé, com a mínim era curiosa (fins que me la vaig cruspir).