20061017

Prison Break vs. Jail Break


Flyer de konami del joc JailBreak
friky foto

Avui m'estava enrecordant del mític joc d'arcade "Jail Break" on lideraves un grup de presos en la seva fuga d'una presó.

Era la època dels arcades 2D amb scroll horitzontal, portaves al pres i podies pillar armes com el "lanza botes de humo"

Era molt divertit.

No em sortia el nom però sabia que era algo com "Prison break" (la mítica serie d'actualitat), però diferent, al final m'he enrecordat i he trobat aquest flyer de konami promocionant el joc.

Encara que no he trobat cap screenshot digne de menció (només algun de Amstrad, molt cutre)

Recordo també que hi havia algún truquillo com tirar un pot de fum a una finestra d'un edifici i et sortia per la finestra una tia amb top-less (dibuixada amb 4 pixels, clar), representava que l'havies salvat d'un policia malvat...

La màquina d'arcade la tenien al bar del Alfa-5 de Barcelona, i amb la meva ludopatia habitual, anava a gastar-me les monedes de 5-duros allà.

Estem parlant dels anys 80, un ja té una edat !

3 comentarios:

Anónimo dijo...

L'Alfa-5????
I això és el que feies en comptes de fer gimnàs???? No, si ja es nota :P

el Shysh dijo...

hey, a mi no m'agraden els jocs de consola, potser perquè sóc nul jugant-hi. Pero m'ha interessat veure al menys tres coincidències entre el teu perfil i el meu. A saber: el cinema de Todd Solonz, els gats i el gran Chuck Palahniuk.
A veure si em dius alguna cosa.

el Shysh dijo...

por sierto, no has visto nada de Oz, una serie bastante buena que dan en el digital? te la recomiendo