20050330

Viatge a Londres 2005 (part 1)

Vaig a intentar pujar algunes fotos del meu darrer viatge a Londres, he passat 7 dies i m'ho he passat molt rebé, encara que he acabat esgotat de tant parc-museu-parc-museu... Uff esgotador.

També intentaré posar algunes referencies geo-espacials, pels geo-catxers, que es noti que tinc un GPS, no ?

En la selecció de les fotos més frikies que vaig fer, aquesta és força significativa.

Es tracta d'una font que hi ha a "Holland Park" (Latitut: 51º 30,1998'N Longitut: 0º 12,2915'O) a una zona que crec que es deia "Napoleon Gardens".

Doncs bé, si us hi fixeu, utilitza el principi físic que jo anomeno "Engegar l'aixeta de la cuina implica necessàriament que tens una cullera a la pica i et fots una esquitxada del COPON" doncs com veureu aquí ho utilitzen per fer uns salts d'aigua força monos !

I a part, no t'acabes mullant tot, com en el cas de la pica i la cullera :)


Jo i la font
friky foto


La font
friky foto


Detall del efecte "Esquitxada"
friky foto

20050311

M'he petat el Warfare Incorporated

Avui, per fi, m'he acabat el joc Warfare Incorporated per Palm.


Pantalla final PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMM
friky foto


Fa una setmana que vaig deixar-me a casa per error el llibre que m'estic llegint ("Crimen y castigo") i per això vaig reprendre el vici que tenia amb aquest joc, al qual fins a llavors només havia arribat sobre la pantalla 8 aproximadament (en té 14).

A partir de llavors m'he anat viciant més i més fins que per fi me l'he petat !!!

Recordo que quan anava a la facultat sempre em viciava al joc de moda, justament abans dels exàmens. Llavors havia de prendre una decisió transcendental, tenia dos opcions

1) deixar el joc i concentrar-me (cosa gairebé impossible perquè tindria el "mono")
2) petar-me el joc, que es realment la única manera de deixar de pensar en ell

Com comprendreu sempre triava la segona opció !!!

En el meu currículum tinc títols com Monkey Islands, Alones in the dark, Dooms etc. :)

Viciar-se amb PalmOS, per això, es molt més perillós que fer-ho amb un sistema de sobretaula, perquè al final acabes jugant pel carrer (per exemple si al autobús estaves a punt de fer un atac massiu i just arribes a la teva parada) i clar, el carrer esta ple d'obstacles, mòbils i fixos.

Nens que corren i no veus a venir, pilons per evitar que passin els cotxes, forats per plantar arbres, forats del paviment en general, etc. I si vas amorrat a la teva Palm, es provable que no puguis evitar entrampussar-te amb algun d'aquests elements i fotret una bona pinya.

Be, ara ja no em viciaré a cap més joc, m'acabaré "Crimen y castigo" que ja vaig per la pagina 508 i faré bondat.

Paraula de un anti-scout !

20050308

Ja no donen truncades ooooooooo


Per fi ya.com ha arreglat l'error de les truncades del post anterior, ha estat empaperant tot Catalunya durant una setmana aproximadament amb l'error esmentat, podeu veure un altre weblog que es va fer ressò del tema.

friky foto

20050302

TRUNCADES GRATIS PER A TOTHOM !


Truncades ???

No, gràcies, no cal que em deixeu fer truncades gratis !

Ai mareta, el pobre becari que tenia que fer la creativitat el deuen haver marejat tant que al final no se n'ha adonat del error garrafal que contenia la campanya que des de ahir 01/03/2005 adorna moltíssimes tanques publicitàries de la nostra ciutat condal.

TRUNCADES GRATIS PER TOTHOM !!!
friky foto