20050713

Concert de Yann Tiersen

Ahir vaig anar al concert de Yann Tiersen al Palau d’Esports (ara li han canviat el nom i es diu Barcelona Teatre Musical)

De fet tenia moltes ganes de veure aquest artista, ja que la última vegada que va venir a Barcelona me’l vaig perdre (crec que al 2002)

El concert era amb entrada numerada i per tant asseguts, cosa que te els seus punts positius (la comoditat) i negatius (els seients es movien molt i no podies ni seguir el ritme si no volies que tota la fila comences a moure’s amb tu)

Desprès de “chupar-nos” una cua de 20 minuts per retirar la entrada del telentrades (es veu que s’havia espatllat una impressora de tickets), varem poder gaudir d’un concert molt agradable.

Em va encantar la experimentació, per exemple, com tocava el guitarrista amb una baqueta de bateria (això ja ho havia vist) i també amb un arc de violí i fins i tot amb un globus (posava el globus contra les pastilles i el feia “xisclar”, passant-hi els dits, que s’anava humitejant, per sobre la superfície del globus). També va fer servir un walkman per posar una gravació directament contra les pastilles de la guitarra. Aquí vaig pensar que també ho podria posar contra un micròfon directament, però hi ha dos opcions: 1. Ens volia vacil•lar i això dona molta “pose” o 2. Tenia aplicada alguna distorsió a la guitarra i no la vaig apreciar.

A part, en Yann Tiersen, crec que es un geni del acordió i el violí, així com del piano de joguina. Amb la guitarra elèctrica no em va agradar tant, però la veritat es que la seva música en general transmet molta màgia.


foto 1
friky foto


foto 2
friky foto


foto 3
friky foto

Altament recomanable...

1 comentario:

sindändùne dijo...

HOLA!

hace poco he estado en un concierto de Yann Tiersen, y he usado una de tus fotos en mi post sobre el tema. sólo quería darte las gracias y felicitarte por el blog.

Un saludo. DEU!