20050413

Firefox canviarà de nom un altre cop ?

El navegador Mozilla Firefox, ha anat variant de nom al llarg de la seva historia, encara que va ser abans de que sortís la versió 1.0

Inicialment es deia Phoenix (jo ja el vaig començar a fer servir per aquella època), després per un tema de patents van canviar el nom clau del projecte a FireBird, cosa que va "col·lisionar" amb un altre projecte open-source, el que va provocar que canvies el nom definitivament a Firefox, que es el nom col·loquial pel "Panda Vermell".

Si us hi fixeu la majoria de merchandising i de logos del FireFox surt un "Au Fenix" encara ara, recordant el seu nom original.

Ara bé, potser han de tornar a canviar el nom, perquè he detectat que hi ha una empresa de Barcelona (crec) amb un producte que també es diu FireFox, com podeu veure a la imatge inferior.


Extintor Firefox
friky foto


No se si això influirà en el nom del navegador, estarem a la expectativa.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Neeeeeenggg... al mes pur estil foto "truncada"... akesta l'has fet amb el mòbil eh...

Ja et portaré alguna d'akestes...
Salutacions
Jerry

Enric Castelló dijo...

Nen ens estem petant de riure al despax d'aquest post: som del parer que Firefox té un problema amb el nom. És difícil de recordar. Nosaltres estem pel canvi. Jeje... Anims company!

Anónimo dijo...

No sé si canviaran de nom, però si se t'acut anar a www.firefox.es no et baixaràs cap browser, però si unes quantes fotos d'extintors !

Albert