20050419

El post-it reivindicatiu

Boníssim el post-it (un altre dia entrarem en perquè molta gent els anomena POSITS) que m'he trobat enganxat a la màquina de menjar de la oficina.


Post-it real, NO FAKE !!!
friky foto

Totalment verídic, per si algú no ho llegeix bé i perquè m'indexi el google, ho transcriure el millor que pugui:

POR FAVOR PONER COCA COLAS, NORMALES Y LIGTH Y BAJAR PRECIO DE LOS BOCADILLOS.

I això si que no es veu a la foto, però ja us ho dic jo, li han posat celo (tira adhesiva si no volem fer propaganda) perquè s'enganxi millor i a sobre el celo posa:

NO QUITAR !

Bé, aquest missatge es la bomba, potser han vist que l'Estat Espanyol s'està desviant del IPC Europeu ?

La primera part sembla lògica "POR FAVOR PONER COCA COLAS, NORMALES Y LIGTH ", ara, que a partir d'aquí l'autor ja s'ha animat i a començat a pujar les expectatives "Y BAJAR PRECIO DE LOS BOCADILLOS".

Cert, els preus son una mica abusius:


  • Sandvitx de truita - 1,20 euros

  • Mini bocata de pernil salat - 2 euros



Totalment surrealista, esperem noticies sobre la inflació dels bocates a una oficina qualsevol d'un barri qualsevol d'una ciutat qualsevol de Catalunya.

I que consti que no he estat jo el que ha penjat el post-it, pero crec que es bona idea, sobretot lo del preu dels bocates, perquè la CocaCola i jo no som gaire amics.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

POSITS deu venir de POSAR + ITS

Anónimo dijo...

Òstia, jo ho faig sovint, això... Una vegada vaig deixar posat que la puta màquina se m'havia quedat la pasta... i el que l'omple em va venir a buscar al despatx per tornar-me-la... o sigui... és efectiu!