20041125

El meu accident

Aquesta es la meva primera setmana de feina desprès d'un mes de baixa.

Resulta que fa aproximadament un mes, tornava tan tranquil·lament a casa patinant, com acostumava a fer. Al entrar en un carril bus que acabaven d'asfaltar a l'alçada de la torre AGBAR, els patins s'em van quedar clavats.

Vaig caure de mala manera, amb tant mala sort que s'em va "dislocar l'ombro", s'em va luxar l'espatlla (més correctament)

Per qui no li hagi passat mai això es mooooolt dolorós, no pots moure el braç afectat i qualsevol petitíssima sotragada et fa veure les estrelles.

Per sort un argenti simpàtic que passava per allà amb la seva furgoneta va oferir-se a portar-me al ambulatori més proper. Agraeixo des de aquí a aquest ciutadà anònim que em va ajudar de manera totalment altruista.

Al ambulatori em van dir que no em podien col·locar l'espatlla a lloc, perquè podria haver una fractura i que m'havien de fer radiografies per comprovar-ho.

Allà vaig trucar als meus pares que per sort van poder venir-me a buscar i portar-me al hospital de la creu roja, pel camí vem passar a recollir a la Eva a la sortida del metro.

Al hospital esmentat em van fer esperar força estona, per més inri, quan em van agafar a sobre em van fotre bulla dient "perquè no ho deies abans ?", tindran collons !

Bueno, al final em van fer la corresponent radiografia, instantàniament em van fer asseure a una cadira de plàstic amb el braç penjant per fora del espatller.

Una doctora simpàtica va començar a penjar-se'm del braç i de sobte va fer un moviment brusc que va fer un crock increïble.

Això em va alleujar el dolor a l'instant, m'el havia col·locat al seu lloc.

Placa per comprovar que tot esta a "puestu" i cap a caseta.

Això si, de 2 a 3 setmanes amb el braç immobilitzat i prenent antiinflamatoris.

Donat que soc molt xulo, vaig pensar, aniré a veure un massatgista que m'han recomanat i de 3 setmanes de baixa, res.

Dit i fet, el següent dilluns vaig a veure al massatgista en qüestió, al carrer Escòcia.

El tio ja m'avisa que em sortiran blaus, perquè fa una versió de fisioteràpia esportiva que es força agressiva, jo l'aviso que potser es massa d'hora per fer-me un massatge (encara que ell es l'expert) i que m'ho vaig fer fa 4 dies.

El tio, que no, que no, que això t'ho arreglo jo en un plis-plas. Que si els tios que t'han dit lo de 3 setmanes immobilitzat son uns "traumatòlegs talibans" i que si patatim que si patatam.

Bé, al cap de deu minuts ja m'havia tornat a treure el braç de puesto, segona luxació en lo que anava de setmana.

Un mal que ti cagues, trucada al 061, ambulància i cap al hospital de Sant Pau falta gent.

Radiografia, cadira de plàstic, crock, un altre radiografia, i cap a caseta un altre cop.

Aquest cop us asseguro que vaig sortir d'allà combregant amb els "traumatòlegs talibans" i mai més faré cas d'un massatgista abans que a un metge.

La qüestió, que m'he tirat 3 setmanes jugant al ordinador, llegint i mirant pelis, tot això amb un sol braç i ara finalment ja torno a estar actiu a la feina.

Encara em fa mal el braç i encara no tinc mobilitat total, però poc a poc em vaig recuperant, el dia 13 tinc hora amb el traumatòleg i a veure que em diu.

Podeu comparar les dues radiografíes:


La espatlla LuxadaL'espatlla tornada a la normalitat :)

5 comentarios:

Xavier dijo...

Tu estas tonto tio. Mira que fiar-te del massatgista! A qui se li acut! :-)

Seize dijo...

Vaya tela nen, això et passa per anar a una merda de massatgista. Quina llàstima que es desconegui tant la diferència entre els massatgistes, quiropràctics i fisioterapeutes... Els FISIOTERAPEUTES són els únics que estudien una carrera, la resta són cicles formatius i merdes varies, i hi ha certes coses que tenen PROHIBIDES fer, com per exemple mobilitzacions, que és el que suposo que et devien fer, perquè amb un simple massatge no crec que es pugui dislocar una espatlla.
Que sàpigues que es denunciable, i que aquesta persona no podría tornar a exercir en la vida.
Amunt els FISIOS!

Sandrine dijo...

Au, au,auuuu, fa mal la teva explicació. Espero q estiguis ben recuperat i no vagis a més massatgistes d'aquesta índole.

Jo mateixa dijo...

Només una pregunta, hi vas anar patinant a veure el massatgista?? ;D

Anónimo dijo...

dubbele en in language language nl nl opt site