20041005

La meva nova Doom-Station

friky foto

En aquestes setmanes que he estat liat, una de les causes ha estat el nou ordinador que m'he comprat.


  • AMD Sempron +2600

  • Placa ASUS amb so i xarxa integrats

  • 512 Mbs de RAM

  • Tarja grafica ATI Radeon 9600 de 256Mbs

  • 80Gbs de disc SATA

  • Lector de DVD

  • Gravadora de DVD

Tot per uns 512 euros IVA inclòs, a PCGREEN of course !

El primer dia que el vaig tenir a casa vaig tenir forçes problemes per configurar-lo, sobretot al començament, com que tenia el disc Serial ATA, el Windows no el reconeixia a priori, vaig haver de posar-li els drivers adients al començament de la instal·lació (F6)

La veritat, es que estic força desconnectat del tema hardware i instal·lacions. Em faig vell ;)

A partir d'aquí ja va anar tot com una seda, vaig posar els drivers de la placa, els de la tarja de vídeo i finalment vaig actualitzar al XP SP2.

Vaig acabar a les 2 de la matinada.

Una de les coses que em va sorprendre es que les plaques base, en contes d'emetre "pitidos" típics per avisar que algun component no funciona o que ha anat tot OK en el checking del hardware, ara resulta que et parlen !!! Fins i tot hi ha una aplicació per canviar els missatges que de veu que dona.

El dia següent ja teníem instal·lat el SIMS2 per la Eva, una de les raons bàsiques per la que necessitàvem una màquina nova.

Al cap d'uns dies ja tenia posat un VMWare amb un Suse Linux 9.1 que encara no he provat, la veritat.

Finalment, aquest diumenge vaig aconseguir instal·lar el DOOM3 i he flipat !


Exemple d'imatge del DOOM3
friky foto

No es que sigui gràficament perfecte, encara li queda força per millorar, sobretot els personatges i enemics. Però us asseguro que es PER ACOLLONIRSE VIU, et fot cada ensurt i te un só ambiental tant bo que enganxa moltíssim.

En John Carmak ho ha tornat a lograr, si tens una màquina prou potent (o 500 euros de sobres) no dubtis a posar-te el DOOM3, segur que et vicies.

El primer nivell es molt introductori i no fots ni un sol tret (bé, crec que només al final) en canvi, a partir d'aquí tot es shoot'em up.

Obligatòriament has de jugar amb el volum a tope o amb auriculars, es com aconsegueixes una immersió millor.

A vegades et fot uns bons ensurts fins i tot quan no et surt cap enemic, simplement ho fan per acollonir-te, els més guapos son (pel que porto):

  • Trossos de cossos desmembrats que surten d'algun conducte de ventilació, gore total, peus, braços...

  • Trossos de terra o de paret metàl·lics que salten i cauen a terra quan t'apropes, només amb el soroll que fan ja et cagues.

  • Quan s'apaga la llum de sobte. Ai mareta, quin cague.De veritat us recomano aquest joc, jo ja vaig pel nivell 6, i intentaré no fer cheating perquè llavors perd tota la gràcia.

Vinga, tots a comprar-se una DOOM-Station !

No hay comentarios: