20041015

Google Desktop, die longhorn die !!!

Sempre m'agrada provar les meravelloses betas de google, encara que moltes vegades es columpiin una mica amb l'excusa de la beta i no arranquen molts projectes en "producció".

De totes maneres, per exemple el google news (per la part que em toca) el trobo un hub de noticies espectacular. I això que encara es beta.


desktop google
friky foto

Avui ha sortit la beta del google desktop, al començament pensava que era algo força bèstia, rollo el substitut de Windows o algo així, de fet Sun esta intentant fer algo d'aquest estil amb el Java Desktop.

Doncs no, el google desktop, com tots els productes de google, fa poques coses i les fa bé, sempre m'ha agradat aquesta filosofia del keep-it-simple, i de fet es una de les poques veritats universals, com a mínim en el món informàtic.

El google desktop indexa els documents que tinguis al disc dur, així com correus del Outlook i converses del AOL instant messenger, i després et permet cercar-los per paraules clau, com ho faries amb el cercador de google standard.

De moment ha indexat 26.109 documents, sempre aprofitant moments idle de la màquina per no putejar al pobre usuari i ja comença a treure-m algun resultat.


Cerca al google normal amb resultats del desktop
friky foto

Jo tinc més problemes que la mitja perquè no tinc el outlook express, sino el Mozilla Thunderbird i crec que no m'indexarà els missatges i com que tinc el Trillian en lloc del AOL IM, doncs segurament tampoc ho farà amb les converses de messenger.

De totes maneres, això segur que demostrarà la inutilitat de Microsoft i la seva super-eina de cerca que havia de sortir amb el Longhorn però que era mooolt difícil, crec que els seus enginyers ja es van fent vells, ai ai ai...

Però bé, per alguna cosa s'en diu beta, no ?

:)

6 comentarios:

Fax Rules dijo...

Yo tb me he instalado el programita y esta de puta madre. Otra cosa curiosa que pasa, es que ahora cuando hago busquedas en google via web tb aparecen las busquedas locales. No esta mal ... ya veremos como sigue

Anónimo dijo...

y que carajo es Beta?? este es el unico blog de Blogger en el que puedo dejar coments, no se porque, me sabrias decir que es lo que pasa? cada vez que clicko en dejar coment no me abre la pagina.
pauli

Anónimo dijo...

y que carajo es Beta?? este es el unico blog de Blogger en el que puedo dejar coments, no se porque, me sabrias decir que es lo que pasa? cada vez que clicko en dejar coment no me abre la pagina.
pauli

Seize dijo...

S'haurà de provar, a veure com és comporta amb la pila de documents del projecte "Pidetulibro"

Anónimo dijo...

Un company de la feina el te i li salva la vida cada 5 minuts (Oi Rafa? :D).
Ja tinc ganes de posar-me'l a casa.

Anónimo dijo...

Yo lo había pedido en mis oraciones, y al fin llegó, tenía que ser Google una vez más!!!